هنگام خرید سیب خشک شده در بازار به این نکته دقت کنید که از جای معتبر آن را خریداری کنید.
اگر نمیخواهید برای خشک کردن سیب از فر استفاده کنید، اما میخواهید سیبهایتان را بهطور طبیعیتر و با حمایت نور خورشید خشک کنید و اگر خانهتان برای این کار مناسب است، میتوانید با انجام این مراحل سیبها را در زیر نور آفتاب نیز خشک کنید:
سیب ها را خوب بشویید و تمیز کنید و نازک برش دهید.
قسمت های هسته دار را با چاقو به خوبی جدا کنید.
برش های سیب را به فاصله در سینی بچینید و بگذارید در محلی با آفتاب مستقیم خشک شوند.
همچنین می توانید آنها را روی طناب با فاصله بین آنها ببندید، اما در این روش ممکن است این فرآیند بیشتر طول بکشد زیرا ممکن است برش ها بلغزند و با باد کوچکی روی هم قرار گیرند.
برش های سیب داخل سینی را با یک پارچه نازک یا پارچه پنیر بپوشانید تا از ورود مواد خارجی و مورچه ها به آنها جلوگیری شود.
فراموش نکنید سیب هایی را که به این شکل شروع به خشک کردن می کنید، هر روز به بیرون برگردانید.
اگر شرایط مناسب را فراهم کرده باشید، ورقه های سیب در عرض 5-6 روز به دلخواه شما خشک می شود.
ار در خانه خود دستگاه خشک کن مخصوص میوه و سبزی دارید، البته می توانید تکه های سیب را به راحتی در آن خشک کن ها خشک کنید.
برای این کار کافی است مراحل نوشته شده در دفترچه راهنمای کاربر مخصوص دستگاه خود را دنبال کنید.
از آخرین مرحله ای که بعد از تهیه سیب خشک باید به آن توجه کنید و “چگونه سیب خشک را نگهداری کنیم؟” بگذریم. ب
یایید به این سوال پاسخ دهیم: می توانید برش های سیبی را که با دقت خشک کرده اید در شیشه های تمیز قرار دهید، دهان را به خوبی ببندید و در محیط خنک به مدت طولانی بدون کپک، پوسیدگی و خراب شدن نگهداری کنید و در مواقعی که می خواهید از آن استفاده کنید.
می توانید به اندازه نیاز از شیشه بردارید و استفاده کنید.