طرز تهیه سس سفید دلپذیر معجزه قرن

سس ها قهرمانان مخفی غذاهای گوشتی هستند.

به خصوص وقتی صحبت از گوشت سفید می شود، اهمیت سس سفید دلپذیر موجود در بشقاب بیشتر می شود.

با توجه به ساختار گوشت، دستور تهیه سس برای گوشت سفید تاثیر مستقیمی بر طعم غذا دارد.

مارینادهای گوشتی که قبل از پختن آماده می‌کنید نیز به شما کمک می‌کنند تا طعم‌های مطبوع بشقاب‌ها را پیدا کنید.

سس های کلاسیک مانند سس بشامل، سس سوپریم، سس آلمانده را می توان با انواع غذاها از مرغ دلچسب گرفته تا مرغ کبابی و یا حتی خورش سرو کرد.

این سس ها طعم های تندی هستند که به خوبی با انواع مرغ و مرغ ترکیب می شوند.

سس اسپانیول طعمی قوی دارد.

سس

روش اصلی تهیه اسپانیول:

این شامل تهیه یک روکس قهوه ای تیره است که گوشت گوساله یا آب به آن اضافه شده است، همراه با استخوان های سرخ شده، تکه های گوشت گاو، سبزیجات و ادویه های مختلف.

سرخ کردن این مواد سس تمام شده را غنی می‌کند و به غلیظ شدن رنگ آن کمک می‌کند.

با کاهش تدریجی مایعات، آب گوشت گاو اضافه می‌شود، اما این روزها اغلب به جای آن از آب استفاده می‌شود.

در پایان فرآیند، رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خالص اضافه می شود. برای توسعه طعم کلی سس مهم است.

برای سس هلندز؛ شراب سفید آسیاب شده یا سرکه سیب، موسیر و فلفل سیاه در یک تابه. سپس سرد می شود.

زرده های تخم مرغ به طور مداوم در بن ماری هم می زنند.

وقتی زرده خیلی داغ شد و در اطراف و ته کاسه کمی منعقد شد، کاسه را از روی حرارت بردارید و روی سطح خنک بگذارید و مخلوط را با همزن بزنید تا کمی خنک شود.

به بن ماری بازگردانده می شود. وقتی حجم زرده سه برابر شد گرفته می شود.

بسیار مهم است که زرده را در این مرحله زیاد نپزید.

برای جلوگیری از لیز خوردن کاسه روی حوله قرار می گیرد. کره را به آرامی اضافه کنید و مدام هم بزنید در جریان نازکی.

سس با اضافه کردن کره غلیظ می شود، اگر کمی آب یا آب لیمو اضافه کنید.

اگر سس خیلی داغ شد و زرده نزدیک به پخت بود، آن را از روی اجاق بردارید و کمی آب اضافه کنید.

سس را هم می زنیم تا به قوام یکدستی برسد، در صورت لزوم، تکه های زرده تخم مرغ پخته شده را صاف می کنیم.