زیتون کنسروی طارم باعث کوری یک پسر شد

زیتون تازه به ندرت در آلمان موجود است. یا خوش شانس هستید و از خود چند درخت دارید، یا از خواربار فروشی ترکیه ای یا ایتالیایی مورد اعتماد خود بپرسید.

با این حال، هرگز نباید زیتون تازه را به صورت خام مصرف کنید، همیشه آن را ترشی کنید .

زیتون کنسروی طارم یکی از بهترین زیتون ها را برای کنسرو کردن انتخاب می کند و برای اطلاع از قیمتدآن می توانید به سایتها و مراکز معتبر مراجعه کنید.

طعم زیتون تازه درخت به طرز وحشتناکی تلخ است: باورش سخت است که بتوان از این میوه های غیرقابل خوردن چنین خوراکی سالمی درست کرد.

برای اینکه زیتون ها برای شما طعم خوبی داشته باشند، ابتدا باید آن ها را از مواد تلخ خود رها کنید.

به طور سنتی، این کار با خیساندن زیتون در آب نمک انجام می شود.

زیتون

زیتون سبز، یعنی نارس، فقط در آب می تواند تلخ شود، اما آب خالص برای سیاه کافی نیست.

  • در هر انتها یک ضربدر به زیتون های تازه برش دهید.
  • روش دیگر، آنها را از سه طرف با چنگال سوراخ کنید.
  • 500 گرم نمک در هر لیتر آب مصرف کنید.
  • زیتون ها را به مدت 24 ساعت در این آب نمک خیس کنید.
  • آب نمک را عوض کنید.
  • زیتون ها را حداقل یک هفته خیس کنید.
  • آب نمک را هر روز عوض کنید.

اگر بعد از این روش طعم زیتون ها خیلی شور شد، آن ها را چند روز بعد در آب زلال خیس کنید و این نیز باید روزانه تعویض شود.

چه به عنوان آنتی پاستو یا تاپا، روی پیتزا، با ماکارونی یا کیک شکلاتی: خوش‌خوراک‌ها از میوه‌های درخت زیتون قدردانی می‌کنند.

با این حال بسیاری از سلامتی زیتون در واقع بی اطلاع هستند. زیتون سرشار از آنتی اکسیدان است، برای قلب مفید است، با سرطان مبارزه می کند و حتی ممکن است خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.

بعد از چند هفته می توان زیتون های تلخ شده را ترشی کرد. سرکه یا روغن مخصوصاً برای این کار مناسب هستند.

اگر زیتون ها را در سرکه ترشی می کنند، می توان مقداری سبزی به آن اضافه کرد.