راز فروش ماهی سالمون کیلویی ارزان در بوشهر برملا شد

ماهی آزاد اقیانوس آرام یا خاور دور یک ماهی وحشی است که به صورت تجاری در ساخالین، کامچاتکا، خاباروفسک و منطقه پریمورسکی صید می شود.

ماهی سالمون کیلویی را می توانید از فروشگاه ها و پرورش ماهی به صورت یخ زده و تازه خریداری کنید.

انواع زیر از ماهی قرمز مورد علاقه همه در طبیعت زندگی می کنند: ماهی قزل آلا صورتی، ماهی قزل آلا بادام، ماهی قزل آلا جورابی، سالمون کوهو، چار، ماهی قزل آلا چینوک و غیره.

ارزش، محتوای چربی برای درک بهتر ماهی قزل آلا:

برای اینکه بفهمید کدام زیبایی خاور دور را برای سرخ کردن انتخاب کنید و کدام را برای سفیر، در چه ماهی می توانید منتظر یک صید تازه و غیره باشید، اینفوگرافیک های مفیدی را برای شما آماده کرده ایم: شناخته شده ترین و متعدد ترین از ماهی سالمون ماهی قزل آلا صورتی است.

بنابراین قیمت آن در مقایسه با انواع دیگر ماهی قرمز کمتر است.

اغلب اندازه آن کوچکتر از سایر انواع ماهی قزل آلا است، اما از نظر طعم کم نیست.

ماهی

ماهی سالمون صورتی را می توان نمک زد، به طور کامل در فر پخت و یا به صورت استیک برش داد و بعد از کمی نگه داشتن در ماریناد سرخ کرد.

رژیمی ترین ماهی قزل آلا ماهی آزاد است.

افرادی که به کالری در رژیم غذایی خود توجه می کنند اغلب این نوع ماهی آزاد را انتخاب می کنند.

هنگام پختن ماهی قزل آلا، مهمترین چیز این است که بیش از حد خشک نکنید، یک گزینه عالی نمک زدن است.

بنابراین گوشت نرم، کاملاً آبدار می شود، ساختار خود را حفظ می کند و قطعات آن هنگام برش دست نخورده باقی می مانند.

ظریف ترین ماهی قزل آلا ماهی سالمون جورابی است.

او گوشت قرمز مایل به قرمز روشن دارد زیرا سخت پوستان زیادی در رژیم غذایی او وجود دارد.

بهترین کاربرد آشپزی نمک زدن و پختن است.

ماهی سالمون Sockeye اغلب برای غذاهای بدون عملیات حرارتی برای حفظ این رنگ شگفت انگیز استفاده می شود: سوشی، ساشیمی، تارتار.

قرمزترین و زیباترین سالمون ماهی سالمون کوهو است.

رنگ گوشت قرمز پررنگ است، لطیف تر و چرب تر است.

بنابراین، ماهی قزل آلا کوهو را می توان پخته، نمک زد یا سرخ کرد.

در هر شکلی به همان اندازه خوب خواهد بود. برهنه ترین ماهی قزل آلا زغال است.